Peuteropvang Duimelotje

 

Op de Paasbergschool hebben wij een peuteropvang.

Onze peuteropvang is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.15 – 12.15 uur en op dinsdagmiddag van 12.45 – 15.45 uur. Wij hebben één stamgroep per dagdeel. De stamgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. Op deze locatie kunt u met uw peuter terecht voor VVE. VVE staat voor: Voor- en Vroegschoolse Educatie. Wij hebben een speciaal programma om kinderen te begeleiden waarbij de taalontwikkeling is vertraagd.

Aanmelden voor peuteropvang

Documenten downloaden

Al onze beleidsplannen, protocollen en GGD inspectierapporten hebben wij voor u bij elkaar gezet. Klik op onderstaande link, ga naar het mapje ‘Peuteropvang’ en u vindt daar alle documenten.

Verdere informatie kunt u hier downloaden

Samenwerken met ouders

Uw kind is kostbaar. En dus snappen we dat het spannend kan zijn om een deel van de opvoeding uit handen te geven. Daarom werken we graag nauw samen met u als ouder. U kent uw kind namelijk als geen ander. Uitgangspunt is altijd een vertrouwensband waarin u als ouder meepraat, meedenkt en meebeslist over de ontwikkeling van uw kind.

Wij hebben een oudercommissie. Onze oudercommissie heeft adviesrecht op een aantal thema's ten aanzien van het beleid van onze peuteropvang. U kunt deze commissie bereiken via oc@duimelotjeede.nl